Ohita navigointi

Pitopalvelut ja juhlatilat

Yhteystiedot

Tasokas pitopalvelu kauttamme

Luotettavat yhteistyökumppanimme tarjoavat tasokkaat tilat ja tarjoilut pienille ja suuremmille muistotilaisuuksille. Jyväskylän seudulla sopimuspitopalveluitamme ovat Ravintola Harmooni ja Punainen Pirtti keskustassa sekä Turkkilan tila Muuramesssa. Autamme mielellämme sopivan pitopaikan sekä muistotilaisuuden tarjoilujen ja ohjelman suunnittelussa. Ota yhteyttä

Ravintola Harmooni

Ravintola Harmoonin korkeat huoneet ja jugendtalon tunnelma luovat ainutlaatuisen tunnelman muistotilaisuudelle. Ammattitaitoinen henkilökunta tekee tilaisuuden järjestämisestä vaivatonta. Tilausravintolassa on useita erikokoisia huoneita, jotka ovat vain tilaisuuden kutsuvieraiden käytössä. Ravintola Harmooni sijaitsee vanhassa harmonikkatehtaassa Jyväskylän keskustassa. 

Punainen Pirtti

Pito- ja Juhlapalvelu Punainen Pirtti tarjoaa viihtyisät ja valoisat tilat Jyväskylän keskustassa Juhlan Paikassa. Haluamme luoda muistotilaisuuteenne aidon tunnelman sekä tehdä tilaisuudestanne muistorikkaan. Juhlan Paikassa on viihtyisät tilat noin 40 henkilölle. Pito- ja juhlapalvelumme on lisäksi tilattavissa haluamaanne juhlapaikkaan. 

Turkkilan tila

Turkkilan tila Muuramessa sijaitsee kauniissa maalaismaisemassa. Tilan yli 100-vuotias päärakennus ja pihapiiri tarjoavat upeat puitteet kaikenkokoisten muistotilaisuuksien järjestämiseen. Tilaisuutta suunnitellessa otamme huomioon erityistoiveet. Hoidamme tilaisuuden järjestämisen alusta loppuun, jotta voit keskittyä tärkeimpään. Pitopalvelustamme voit tilata tarjoilut omalle juhlapaikallesi. 

Created by