Pitopalvelut ja juhlatilat

Yhteystiedot

Tasokas pitopalvelu kauttamme

Luotettavat yhteistyökumppanimme tarjoavat tasokkaat tilat ja tarjoilut pienille ja suuremmille muistotilaisuuksille. Jyväskylän seudulla sopimuspitopalveluitamme ovat Ravintola Harmooni, Punainen Pirtti ja Cafe & Catering Vilhelm. Autamme mielellämme sopivan pitopaikan sekä muistotilaisuuden tarjoilujen ja ohjelman suunnittelussa. Ota yhteyttä

Ravintola Harmooni

Ravintola Harmoonin korkeat huoneet ja jugendtalon tunnelma luovat puitteet ainutlaatuiselle muistotilaisuudelle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee tilaisuuden järjestämisestä vaivatonta. Meillä on useita erikokoisia huoneita, jotka ovat vain vieraiden käytössä. Ravintola Harmooni sijaitsee vanhassa harmonikkatehtaassa Jyväskylän keskustassa. 

Punainen Pirtti

Pito- ja Juhlapalvelu Punainen Pirtti tarjoaa viihtyisät ja valoisat tilat Jyväskylän keskustassa Juhlan Paikassa. Haluamme luoda muistotilaisuuteenne aidon tunnelman sekä tehdä tilaisuudestanne muistorikkaan. Juhlan Paikassa on viihtyisät tilat noin 40 henkilölle. Pito- ja juhlapalvelumme on lisäksi tilattavissa haluamaanne juhlapaikkaan. 

Cafe & Catering Vilhelm

Cafe & Catering Vilhelm tarjoaa kattavan juhlapalvelun vuosien kokemuksella. Järjestämme toiveiden mukaisen muistotilaisuuden pienelle tai suuremmalle seurueelle. Tilaisuuden tarjoilut voit valita monipuoliselta listaltamme. Muistotilaisuus voidaan pitää omassa juhlatilassamme Jyväskylän Seppälässä tai haluamassanne juhlapaikassa.