Arkut ja palvelupaketit

Hoidamme ja autamme kaikissa hautajaisjärjestelyissä

Yhteystiedot

Perinteinen tai moderni arkku

Valikoimassamme on kaikki kotimaisen arkkuvalmistaja SHT:n arkkumallit. Myymme myös pienen arkkuvalmistajan, Karstulan arkkuverhoomon arkkuja. Kaikki myynnissä olevat arkkumallit ovat ekologisia ja sopivat siten molempiin hautaustapoihin, sekä arkkuhautaukseen että tuhkaukseen.

Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten. 

Palvelupaketin sisältö

Olemme koonneet palvelupakettivaihtoehtoja, joiden hintaan sisältyy: kyseinen arkku, vainajan puuvillavaatetus tai omat vaatteet, pukeminen ja arkkuun asettaminen sekä yksi kuljetus Jyväskylän alueen sairaaloista tai muista hoitolaitoksista Jyväskylän keskustan kappeleihin (Mäntykangas, Lahjaharju, Vanha) tai Mäntykankaan krematorioon. Palvelupaketin hinta alk. 680 €. Hautausluvan toimittaminen seurakunnalle tai krematoriolle ja siunausajan tai tuhkausajan varaaminen sekä neuvontapalvelut kuuluvat myös aina palvelupaketin hintaan.

Palvelupakettien hinnat on ilmoitettu aina ilman kantokahvoja. Ne ovat saatavilla kaikkiin arkkumalleihin lisämaksusta. 

Lisää kuvia arkuista ja niiden eri värisävyistä voi katsoa SHT:n sivuilta.  Tuhkahautaus tarvitsee lisäksi uurnan. 

Palvelupaketin sisältöä voimme räätälöidä aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Lähipaikkakuntien kuljetukset ja pitkän matkan kuljetukset hoidamme aina kiinteällä veloituksella. 

1. Puuvillaverhoiltu arkku

Valkoinen, suoran mallinen puuvillaverhoiltu arkku. 

Palvelupaketin hinta: 680 €

2. Heinä

Huolella laskostetut säteet kehystävät kauniisti kannen heinäkuvioitua kangasta. Rauhallinen, eleettömän tyylikäs kokonaisuus tuo mieleen suomalaisen maalaismaiseman.  Valkoinen solmusädelaskos. 

Palvelupaketin hinta: 1125 €

3. Valonsäde

Valkean arkun solmulaskos sitoo elämän säteet huolella yhteen, kerää elämän moninaiset polut kauniisti lähdön hetkeen. Perinteisen arkun ilme on eleettömän kaunis ja rauhaisa. 

Palvelupaketin hinta: 959 €

4. Joutsenet

Arkun kaunis ja taidokas laskostus avartaa maiseman joutsenille, jotka lentävät tyynesti kohti määränpäätä. Luonnonvaalea väri korostaa luonnonläheistä, rauhallista tunnelmaa. 

Palvelupaketin hinta: 1179 €

5. Täyssäde

Valkoinen perinteinen sädelaskosarkku, kangasverhoiltu ulkopinta. Kannen kaunis sädelaskostus peilautuu alaosaan, aamu kohtaa illan. Arkun voi halutessaan viimeistellä hapsuin ja tupsuin. 

Palvelupaketin hinta: 1124 €

6. Honka eko

Eko-arkku on suunniteltu rakkaudesta luontoon. Suomalaisen hongan kaunis pinta on käsitelty luonnonvahalla ja sisäverhoilu on pellavaa. Saatavana kuusi eri värivaihtoehtoa: valkokuulto (kuvassa), terva, patina, punamulta, kelo ja natur. 

Palvelupaketin hinta: 1509 €

7. Honka H-70 

Perinteinen puuarkku kertoo suomalaisen hongan ja perinteisen käsityötaidon pitkäaikaista, yhteistä tarinaa. Valmistettu valikoidusta, vähäoksaisesta puusta. Honka-arkku on saatavilla eri sävyissä

Palvelupaketin hinta: 1218 €

8. Pellavanauha

Pellavan elävä pinta sekä luonnollisen lämmin värisävy antavat arkulle arvokkaan, hillityn vaikutelman. Kannen sivua koristaa eleettömän kaunis nauha. Arkku saatavana myös vaaleasävyisenä

Palvelupaketin hinta: 1134 €

9. Runo

Runo on kauniisti ja levollisesti pellavalla verhoiltu arkku. Hillitty mutta ryhdikäs pellavanauhus viimeistelee arkun rauhallisen ilmeen. Arkun sisustus on pellavaa.

Palvelupaketin hinta: 1179 €

10. Suomi 100

Satavuotiaan Suomen juhlamalli kuvastaa suomalaista puusepäntyöntä kauneimmillaan. Arkku on huolella valmistettu suomalaisesta hongasta ja sen sileä pinta on viimeistelty juhlavan vaaleaksi. 

Palvelupaketin hinta: 1519 €

11. Kansisäde

Herkkä, perinteinen, kangasverhous ja valkoinen sädekansi. Kannen kaunista sädelaskostusta kiertää hapsutus, joka laskeutuu sileän alaosan ylle. Kulmat on viimeistelty tupsuin. Puhtaan valkea, rauhallinen kokonaisuus. 

Palvelupaketin hinta: 1035 €

12. Solmulaskos

Puhtaan valkean arkun solmulaskos sitoo elämän säteet yhteen lähdön hetkeen. Rauhallinen, eleettömän tyylikäs arkku. 

Palvelupaketin hinta: 895 €

13. Koivu

Arkun pinta on toteutettu viilutekniikalla, joka korostaa hienosti koivun kauneutta. Perinteinen ornamentti viimeistelee arkun laadukkaan ulkonäön. 

Palvelupaketin hinta: 1629 €

14. Punahonka

Punertavan sävyinen honka ja perinteinen suomalainen muotoilu muodostavat uljaan, puhuttelevan yhdistelmän. Kannen harjalauta on viimeistelty sileäksi. Saatavilla useissa eri väreissä, myös tummaksi petsattuna. 

Palvelupaketin hinta: 1758 €

15. Kalla

Kalla-arkun on suunnitellut suomalainen muotoilija Ritva-Liisa Pohjalainen. Kallan vaaleaksi käsitelty kotimainen honka ja sileän ja rosoisemman pinnan yhdistelmä sopivat suomalaiseen mielenmaisemaan. 

Palvelupaketin hinta: 1949 €

16. Tammi

Arkun tasaleveä muoto ja jyhkeä harjalauta korostavat tammen luomaa jykevää, arvokasta tunnelmaa. Taidokkaasti toteutetut pintakeilaukset kertovat suomalaisesta puutyötaidosta ja viimeistelyn huolellisuudesta. 

Palvelupaketin hinta: 2465 €

17. Tammisarkofagi

Perinteinen, sirompi tammisarkofagi huokuu arvostusta. Arkun taidokas puunkäsittely sekä hillityt perinnekuvioinnit korostavat jyhkeän puun kauneutta. Valmistettu kauttaaltaan tammesta. 

Palvelupaketin hinta: 3319 €

18. Venho Terva

Venho kuvastaa luonnon karun kaunista voimaa: myrskyävän meren sitkeyttä mutta samalla viimeisen matkan lopullisuutta ja tyyneyttä. Saatavana Tervan (kuvassa) ja vaalean Autereen sävyissä

Palvelupaketin hinta: 2490€

19. Vene ja ranta

Ranta on autio, kulkija on poissa. On lähdön aika. Arkun tumma sävytys ja tunnelmakuvaa kehystävät sädelaskokset viestivät luopumisen haikeudesta. 

Palvelupaketin hinta: 1179 €

20. Ranta

Ranta-arkku vie ajatukset rauhaan, kauniin rantamaiseman tyyneyteen. Linjakasta pellavaverhoilua koristavat upea, hillitty brodeeraus sekä levolliset nauhalaskokset. Arkun sisäverhoilu on pellavaa.

Palvelupaketin hinta: 1179 €

Yhteydenottolomake

Oheisella lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä tai tilata meiltä haluamasi arkkupaketin. Olemme sinuun vielä yhteydessä mahdollisimman nopeasti hautajaisjärjestelyjen aloittamiseksi. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 0400 228 953 tai tulla käymään toimistollamme Jyväskylässä.  

Uurna
Hautajaiskukat
Kuljetus
Valokuvaus
Pitopalvelu
Hautakivi
Muu palvelu