Ohita navigointi

Arkut ja palvelupaketit

Hoidamme ja autamme kaikissa hautajaisjärjestelyissä

Yhteystiedot

Perinteinen tai moderni arkku

Valikoimassamme on kaikki suomalaisen arkkuvalmistaja SHT:n arkkumallit. Myymme myös pienen arkkuvalmistajan, Karstulan arkkuverhoomon arkkuja. Arkkuhautauksessa ja tuhkauksessa käytetään samoja arkkuja. Kaikki myynnissä olevat arkkumallit ovat ekologisia ja sopivat siten molempiin hautaustapoihin. Toimistollamme on esillä monipuolinen valikoima arkkuja, ja autamme mielellämme sopivan arkun valinnassa. Palvelemme eri uskontokuntia jokaisen tavat ja tarpeet huomioiden. Tuhkahautaukseen tarvitaan lisäksi uurna.

Voit tulla toimistollemme sopimaan asioista tai vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä puhelimitse, yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla. Toimistollemme voit varata ajan, mutta palvelemme myös ilman ajanvarausta.

Meille on helppo tulla ja 2 tunnin kiekkopaikkoja löytyy aivan oven edestä. Myös paikallisliikenteen bussit pysähtyvät aivan toimistomme viereen. Sähköpostilla laitettuihin yhteydenottopyyntöihin otamme yhteyttä nopeasti ja saatte henkilökohtaista palvelua sopivan palvelukokonaisuuden valintaa varten sekä hautausjärjestelyiden aloittamiseksi.

Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten. Autamme mielellämme kaikissa hautajaisjärjestelyissä. 

Palvelupaketin sisältö

Myymme kaikki arkut osana palvelupakettia, johon kuuluu arkku, asioiden neuvontapalvelu, vainajan puuvillavaatetus, vainajan pukeminen ja arkkuun asettaminen sekä yksi kuljetus Jyväskylän alueen sairaaloista tai muista hoitolaitoksista Jyväskylän keskustan alueella sijaitseviin kappeleihin tai Mäntykankaan krematorioon.

Arkkupakettien hinnat on ilmoitettu aina ilman taittokahvoja. Taittokahvat on saatavilla kaikkiin arkkumalleihin 140 euron lisämaksusta. 

Lisää kuvia arkuista ja niiden eri värisävyistä voi katsoa SHT:n sivuilla. Osa arkkumalleista on esillä myös toimistollamme. 

Kaikki mallistomme arkkumallit soveltuvat tuhkaukseen. Tuhkahautaus tarvitsee lisäksi uurnan. Myymme uurnan lisähinnalla palvelupaketteihimme. Nettisivuiltamme näet eri uurnamalleja ja voit tulla katsomaan niitä toimistollemme, jossa on esillä runsas valikoima.

Huomioimme asiakkaan toiveet

Palvelupaketin sisältöä voimme räätälöidä aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Saat meiltä myös kauniit hautajaiskukat ja hautakiven sekä autamme tarpeen mukaan toiveidenne mukaisen muistotilaisuuden järjestämisessä

1. Valonsäde

Valkean arkun solmulaskos sitoo elämän säteet huolella yhteen, kerää elämän moninaiset polut kauniisti lähdön hetkeen. Perinteisen arkun ilme on eleettömän kaunis ja rauhaisa. 

Arkkupaketin hinta: 955 €

2. Heinä

Huolella laskostetut säteet kehystävät kauniisti kannen heinäkuvioitua kangasta. Rauhallinen, eleettömän tyylikäs kokonaisuus tuo mieleen suomalaisen maalaismaiseman.  Valkoinen solmusädelaskos. 

Arkkupaketin hinta: 1104 €

3. Honka H-70 

Perinteinen puuarkku kertoo suomalaisen hongan ja perinteisen käsityötaidon pitkäaikaista, yhteistä tarinaa. Valmistettu valikoidusta, vähäoksaisesta puusta. Honka-arkku on saatavilla eri sävyissä

Arkkupaketin hinta: 1218 €

4. Suomi

Suomalaisuutta korostava Suomi-arkku. Siniset nauhat korostavat arkun linjakasta muotoilua. Pellavalla verhoiltu arkku on selkeä ja kaunis. 

Arkkupaketin hinta: 1109 €

5. Täyssäde

Valkoinen perinteinen sädelaskosarkku, kangasverhoiltu ulkopinta. Kannen kaunis sädelaskostus peilautuu alaosaan, aamu kohtaa illan. Arkun voi halutessaan viimeistellä hapsuin ja tupsuin. 

Arkkupaketin hinta: 1124 €

6. Puuvillaverhoiltu arkku

Valkoinen, suoran mallinen puuvillaverhoiltu arkku. 

Arkkupaketin hinta: 635 €

7. Pellavanauha

Pellavan elävä pinta sekä luonnollisen lämmin värisävy antavat arkulle arvokkaan, hillityn vaikutelman. Kannen sivua koristaa eleettömän kaunis nauha. Arkku saatavana myös vaaleasävyisenä

Arkkupaketin hinta: 1134 €

8. Runo

Runo on kauniisti ja levollisesti pellavalla verhoiltu arkku. Hillitty mutta ryhdikäs pellavanauhus viimeistelee arkun rauhallisen ilmeen. Arkun sisustus on pellavaa.

Arkkupaketin hinta: 1179 €

9. Suomi 100

Satavuotiaan Suomen juhlamalli kuvastaa suomalaista puusepäntyöntä kauneimmillaan. Arkku on huolella valmistettu suomalaisesta hongasta ja sen sileä pinta on viimeistelty juhlavan vaaleaksi. 

Arkkupaketin hinta: 1519 €

10. Kansisäde

Herkkä, perinteinen, kangasverhous ja valkoinen sädekansi. Kannen kaunista sädelaskostusta kiertää hapsutus, joka laskeutuu sileän alaosan ylle. Kulmat on viimeistelty tupsuin. Puhtaan valkea, rauhallinen kokonaisuus. 

Arkkupaketin hinta: 1034 €

11. Solmulaskos

Puhtaan valkean arkun solmulaskos sitoo elämän säteet yhteen lähdön hetkeen. Rauhallinen, eleettömän tyylikäs arkku. 

Arkkupaketin hinta: 895 €

12. Koivu

Arkun pinta on toteutettu viilutekniikalla, joka korostaa hienosti koivun kauneutta. Perinteinen ornamentti viimeistelee arkun laadukkaan ulkonäön. 

Arkkupaketin hinta: 1629 €

13. Punahonka

Punertavan sävyinen honka ja perinteinen suomalainen muotoilu muodostavat uljaan, puhuttelevan yhdistelmän. Kannen harjalauta on viimeistelty sileäksi. Saatavilla useissa eri väreissä, myös tummaksi petsattuna. 

Arkkupaketin hinta: 1758 €

14. Honka eko valkokuulto

Eko-arkku on suunniteltu rakkaudesta luontoon. Suomalaisen hongan kaunis pinta on käsitelty luonnonvahalla ja sisäverhoilu on pellavaa. Saatavana kuusi eri värivaihtoehtoa.

Arkkupaketin hinta: 1509 €

15. Tervaleppä

Tervalepästä valmistettu tyylikäs puuarkku. Upea väri ja vivahteikas puunsyykuvio antavat arkulle ainutlaatuisen ilmeen. Kannen muotokeilaus ja jykevä harjalauta viimeistelevät kokonaisuuden. 

Arkkupaketin hinta: 1873€

16. Tammi

Arkun tasaleveä muoto ja jyhkeä harjalauta korostavat tammen luomaa jykevää, arvokasta tunnelmaa. Taidokkaasti toteutetut pintakeilaukset kertovat suomalaisesta puutyötaidosta ja viimeistelyn huolellisuudesta. 

Arkkupaketin hinta: 2465 €

17. Tammisarkofagi

Perinteinen, sirompi tammisarkofagi huokuu arvostusta. Arkun taidokas puunkäsittely sekä hillityt perinnekuvioinnit korostavat jyhkeän puun kauneutta. Valmistettu kauttaaltaan tammesta. 

Arkkupaketin hinta: 3319 €

18. Venho Terva

Venho kuvastaa luonnon karun kaunista voimaa: myrskyävän meren sitkeyttä mutta samalla viimeisen matkan lopullisuutta ja tyyneyttä. Saatavana Tervan (kuvassa) ja vaalean Autereen sävyissä

Arkkupaketin hinta: 2354€

19. Vene ja ranta

Ranta on autio, kulkija on poissa. On lähdön aika. Arkun tumma sävytys ja tunnelmakuvaa kehystävät sädelaskokset viestivät luopumisen haikeudesta. 

Arkkupaketin hinta: 1119 €

20. Ranta

Ranta-arkku vie ajatukset rauhaan, kauniin rantamaiseman tyyneyteen. Linjakasta pellavaverhoilua koristavat upea, hillitty brodeeraus sekä levolliset nauhalaskokset. Arkun sisäverhoilu on pellavaa.

Arkkupaketin hinta: 1179 €

Yhteydenottolomake

Oheisella lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä tai tilata meiltä haluamasi arkkupaketin. Olemme sinuun vielä yhteydessä mahdollisimman nopeasti hautajaisjärjestelyjen aloittamiseksi. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 0400 228 953 tai tulla käymään toimistollamme Jyväskylässä.  

Uurna
Hautajaiskukat
Kuljetus
Valokuvaus
Pitopalvelu
Hautakivi
Muu palvelu
Created by