Hautakivet

Kotimaiset muistokivet

Yhteystiedot

Hautakivet ja kaiverrukset

Hautamuistomerkki on aina ainutkertainen valinta ja sen hankintaan on hyvä paneutua huolella. Kiven värin valinnalla ja hautamuistomerkin muodolla ja sisällöllä voidaan viestiä vainajasta. Toimistollamme on nähtävillä useita hautakivimalleja sekä pronssi- ja kromituotteita hautakivien persoonalliseen viimeistelyyn. Erilaiset ristit, lyhdyt, linnut ja muut pronssituotteet antavat tyylitellyn sekä viimeistellyn ulkoasun muistokivelle. Hautakiven kokoon vaikuttaa esim. seurakunnan ohjeistukset tai monellekko vainajalle hautamuistomerkki hankitaan.

Kauttamme saat valmiiksi kaiverrettuna ja paikoilleen asennettuna Polar Granitin laadukkaat ja kotimaisella ammattitaidolla valmistetut muistokivet. Polar Granitin hautakivet valmistetaan tunnetuimmista Suomessa louhituista graniiteista, mikä mahdollistaa laajan valikoiman.

Suunnittelemme kiven ulkoasun ja tekstisisällön yhdessä omaisten kanssa ja käymme erilaiset vaihtoehdot läpi. Huomioimme eri hautausmaiden ohjeet sekä säännöt muistokivien mitoista ja malleista.

Kauttamme hoituvat myös uudet nimilaatat hautakiveen kiinnityksineen, vanhojen hautakivien lisäkaiverrukset, puhdistukset sekä uudelleen kultaukset, sekä myös kivien suoristukset.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan läheisellenne arvokas ja kaunis hautakivi.