Muistokivet ja kivikaiverrus

logowww.kivilahde.fi

Hautamuistomerkki on aina ainutkertainen valinta ja sen hankintaan on hyvä paneutua huolella. Aluksi on mietittävä monelleko vainajalle hautamuistomerkki hankitaan. Näin päästään määrittämään kiven koko. Hautamuistomerkin muodolla ja sisällöllä voidaan viestiä vainajasta. Pohjakiven valinta viimeistelee muistomerkin.

Myymälässämme nähtävillä useita muistokivimalleja sekä pronssi- ja kromituotteita muistokivien persoonalliseen viimeistelyyn. Kohokirjasinmallit sekäerilaiset ristit, lyhdyt, linnut ja muut pronssituotteet antavat tyylitellyn sekä viimeistellyn ulkoasun muistokivelle läheisenne haudalle.

Toimitamme paikoilleen asennettuna Kivilähteen laadukkaat ja kotimaisella ammattitaidolla valmistetut muistokivet,  jotka valmistetaan Kaavilla. Mallistosta löytyy useita vaihtoehtoja niin kivilajin kuin muotoiluleikkauksien, hionnan ja louhinnan osalta.

715. Aaltojen äärellä 651. Tuulen henkäys 722. Jääkukka 736. Lehvät675. 658

Hoidamme myös vanhojen hautakivien lisäkaiverrukset, puhdistukset sekä uudelleen kultaukset.

Suunnittelemme kiven ulkoasun ja tekstisisällön yhdessä omaisten kanssa ja käymme erilaiset vaihtoehdot läpi huomioiden myös eri hautausmaiden ohjeet sekä säännöt muistokivien mitoista ja malleista.

 

 

 

SADEA_logo_black_CMYKwww.sadea.fi

Oy valmistuttaa uudenlaisia lasista ja kuvista rakentuvia hautamuistomerkkejä. Kaikki muistomerkit valmistetaan kokonaisuudessaan Suomessa. Valitsemalla Sadean muistomerkin, tuet Suomalaista työtä.

 

ANNA KUVAN KERTOA

Tunnetusti kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kuva koskettaa ja lohduttaa. Sadean lasisiin hautamuistomerkkeihin voidaan tuoda osa elämäntarinaa värien, kuvioiden ja kuvien avulla. Oliko hän kova golfaaja tai purjehtija? Lukiko hän paljon kirjoja tai oli intohimoinen valokuvaaja? Rakastiko luontoa, matkustelua tai käsitöitä? Kaikkea tätä voit kuvalla ilmentää. Läheisestä muistuttava kuva lasin sisällä antaa lohtua henkilökohtaisella tasolla. Ehkä sinulla itselläsi on olemassa juuri se kuva, minkä tahtoisit liittää muistomerkkiin?

Muualla maailmassa käytetään luontevasti myös vainajan kasvokuvaa osana muistomerkkiä. Tämä tapa yleistyy vähitellen Suomessakin, vaikka joillakin hautausmailla voi olla osia, joissa kaavamääräykset saattavat rajoittaa kasvokuvan esittämistä.

Tarjoamme erilaisia muistomerkkimalleja, joista osassa on useampia laseja päällekkäin. Näissä malleissa printti voidaan pistää useampaan lasiin, jolloin ne näkyvät päällekkäin ja muistomerkkiin saadaan moniulotteisuutta.

_MG_0987 (Medium)_MG_1252 (Medium)

 

 

 

 

 

 

_MG_5738 (Medium)

 

_MG_1199 (Medium)

 

 

 

 

 

Kommentointi on suljettu.